facebook

Нова пошта розклала по поличках вартість своїх послуг: як правильно розрахувати вартість доставки

Нова пошта розклала по поличках вартість своїх послуг: як правильно розрахувати вартість доставки

Українцям пояснили, від чого залежить ціна вантажу, що відправляється

Поштовий оператор “Нова пошта” пояснив українцям, від чого залежить ціна доставки посилки.

Відповідний пост з’явився на сторінці “Нової пошти” в Facebook.

В першу чергу потрібно врахувати, що практично всі посилки відправляються в коробках, а якщо мова йде про крихкому товар, то в коробці також повинен бути присутнім наповнювач. Коробку клієнт може взяти свою або ж придбати на “Новій пошті”.

Далі розраховується фактична і об’ємна вага посилки. Фактичний вимірюється шляхом зважування, а об’ємний шляхом підсумовування висоти, ширини і довжини коробки. Від цих показників буде залежати ціна доставки. Оператор зазначає, що всі посилки, чия фактична вага перевищує 30 кг.а об’ємний – 120 см., повинні відправлятися з вантажних відділень.

При відправленні необхідно вказувати оціночну вартість вантажу, від чого також залежить ціна доставки. До 200 грн. (оціночна вартість) – 1 грн., більше 200 грн. – 0,5% від вартості посилки.

Далі вартість варіюється в залежності від маршруту – в межах міста, в межах області або по Україні. Також ціна залежить від доставки з відділення у відділення або кур’єром. Необхідно також враховувати, що якщо посилка оплачується післяплатою, то у вартість доставки буде включена вартість грошового переказу відправнику (20 грн. + 0,2% від вартості товару).

Джерело.

Close