facebook

2-річна дитина сама пішла до лісу: її знайшли по слідах на снігу. Фото і відео

У Житомирській області в селі Кам’янівка в неділю, 21 березня, зникла дитина віком 2,3 роки. Вона гралася на подвір’ї, поки мати займалася господарством. Незабаром жінка виявила, що її сина ніде немає, на місці залишилися тільки його іграшки.

На Житомирщині 2-річна дитина сама пішла до лісу: її знайшли по слідах на снігу. Фото і відео

Вона не змогла самостійно знайти малюка ні на дворі, ні на вулиці, і зателефонувала родичам. Її сестра викликала поліцію, повідомили в пресслужбі Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

Мати хлопчика розповіла правоохоронцям, що приїхала з сином за місто, щоб поприбирати на подвір’ї після зими. Відзначається, що село невелике, воно знаходиться у лісистій місцевості.

Мати помітила зникнення дитини.

Поліцейські разом з місцевими жителями поділилися на групи і почали оглядати територію: вони перевіряли порожні будинки, покинуті будівлі, зарості кущів і прочісували ліс.

На землі у лісі місцями ще зберігся сніг, на якому помітили відбитки дитячого взуття і пішли по сліду.

“Увесь цей час голосно гукали хлопчика на ім’я. Врешті побачили дитину. Малюк спокійно ішов лісовою дорогою, а коли ми його покликали, розвернувся нам назустріч”, – розповів заступник начальника Овруцького відділу поліції Петро Бородій.

Хлопчика знайшли в лісі.

Дитину повернули матері.

На службовому автомобілі хлопчика привезли назад в село і передали матері. Дитина не постраждала і навіть не злякалася, незважаючи на те, що вона встигла зайти вглиб лісу на два кілометри.

Джерело.

Close