facebook

Блогер плюнув у ветерана війни та обматюкав: Поліція відкрила справу

Найнахабніший вчинок стався на днях, коли Заволока зі своїм товаришем кепкували із тремтячих рук військового.

Національна поліція України у Полтавській області відкрила провадження щодо “хуліганства” полтавського фітнес-тренена Романа Заволоки, який принижував військових і плюнув у ветерана війни.

“Під час моніторингу соціальних мереж поліцейські Полтави виявили кілька відео, на яких місцевий чоловік словесно ображає та принижує українських військових, які в однострої виконували свої обов’язки в обласному центрі”, – повідомили у пресслужбі поліції.

В поліції встановили особу правопорушника. Місцеве інтернет-видання “Полтавщина” повідомляє, що йдеться про полтавського фітнес-тренера і блогера Романа Заволоку.

“За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.296 (хуліганство) ККУ. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру. Тривають слідчі дії”, – заявили у поліції.

Відомо, що блогер Заволока систематично ображає працівників військкомату.

“26 серпня він плюнув у ветерана війни й обізвав його, за рішення піти добровольцем на війну. Усі свої ролики він публікував на власному каналі. Зокрема, відео, де він ображає співробітників військкомату, тренер публікував 2 і 17 липня та 26 серпня”, – повідомили у ЗМІ.

Найнахабніший вчинок стався на днях, коли Заволока зі своїм товаришем кепкували із тремтячих рук військового, хоча той пояснив, що тремор у нього від контузії, а на війну він пішов добровільно. У кінці відео блогер плює у військового та відходить.

Джерело.

Close