facebook

Мольфар назвав найнебезпечніші дати вересня: Які міста у небезпеці

У недавньому інтерв’ю Мольфар Макс Гордєєв розповів про потенційні події та проблеми, з якими Україна та регіон можуть зіткнутися наступного вересня.

Він згадав кілька критичних дат, до яких слід ставитися з обережністю, у тому числі 1, 5–7, 12, 14, 17, 20–24, 27 та 29–30 вересня, причому 1 вересня є особливо важким. Гордєєв припустив, що Росія може спробувати затягнути конфлікт, що призведе до зміни рівня небезпеки протягом місяця.

Гордєєв зазначив, що деякі міста, такі як Чернігів, Дніпро, Харків, Київ, Одеса, Херсон і Запоріжжя, наражаються на більший ризик через конфлікт, що триває. Він наголосив, що військова ситуація залишається складною: південні регіони, центральні райони та Київ особливо вразливі для атак.

Крім того, він уточнив дуже небезпечні дати, до яких слід уважно поставитися у вересні.

“Дуже уважними треба бути 1, 5-7, 12, 14, 17, 20-24, 27, 29-30 вересня. 1 вересня буде найскладнішим днем ​​як на фронті, так і загалом ситуації в Україні. Місяць досить небезпечний, але менше, ніж серпень. Я бачу, що Росія зараз намагатиметься затягувати війну, тому небезпеки будуть схожі на американські гірки – будуть пікові дні та дні, коли не буде жодної тривоги”, – попереджає Гордєєв.

Відповідаючи на запитання про те, коли Крим може бути повернутий, Гордєєв визнав проблеми та жертви, які супроводжуватимуть такі зусилля. Він згадав продовження заворушень у регіоні, прогнозуючи продовження заворушень та погіршення умов для Росії в Криму.

“Просто так нам його не віддадуть, тому однозначно буде бій і багато постраждалих, як і в самому Криму, так і в армії. Поки що є перші “дзвіночки”, що ми починаємо навідуватися туди. До того ж люди починають прокидатися, розуміти, що відбувається. Хтось уже тікає. Надалі продовжуватимуться вибухи на півострові, ситуація погіршуватиметься для Росії. Тому чекаємо на перемогу”, – переконаний мольфар.

Щодо потенційних успіхів Збройних сил України, Гордєєв наголосив, що вересень стане свідком напружених боїв. Він наголосив на важливості тилової підтримки, у тому числі фінансової допомоги, у ці важкі часи.

“У вересні буде кілька важких битв. Тому зараз дуже необхідна підтримка людей з тилу, у тому числі і фінансова. Ворог також багато що втрачатиме. Процес звільнення наших територій йде стрімко і чітко. Те, що я бачу по картах, то це позитивні аспекти. Їх більше, ніж негативних”, – прогнозує Макс Гордєєв.

Відповідаючи на побоювання з приводу можливих відключень електроенергії, Гордєєв зазначив, що хоча деякі відключення можуть статися, вони можуть бути не такими серйозними, як побоюються. Він припустив, що Україна могла б впоратися із ситуацією без серйозних збоїв, спричинених атаками супротивника.

Що стосується питання про те, коли військовий стан може бути скасовано, Гордєєв очікує, що військовий стан залишиться в силі протягом деякого часу, враховуючи напруженість і зусилля з мобілізації, що зберігається.

Щодо відновлення авіасполучення, Гордєєв зазначив, що в найближчі шість місяців таємні польоти можуть здійснюватися дуже обмежено, але повного відновлення авіасполучення з іншими країнами поки не видно.

Відповідаючи на питання про тривалість війни, Гордєєв не передбачав її закінчення цього року, але припустив, що наступний рік може принести позитивні зміни.

“Цього року я не бачу закінчення війни. Наступного – можливо. Але хочу нагадати, що війна вигідна багатьом структурам. Деякі люди знають, коли вона закінчиться і коли буде мир. За картами я бачу, що все потроху до того йде”, – ділиться своїми прогнозами Гордєєв.

На тему Євгена Пригожина, засновника ПВК “Вагнер”, Гордєєв висловив упевненість, що Пригожина вбили, додавши, що його смерть підтвердила сама Росія.

Зрештою, Гордєєв прокоментував майбутнє президента Росії Володимира Путіна, заявивши, що не чекає на його смерть найближчим часом. Він припустив, що Путін, зрештою, може «зникнути» з поля зору громадськості, можливо, супроводжуючись оголошеннями про його смерть. Гордєєв також зазначив, що в Росії відбувається своєрідна революція, і люди прагнуть змін, хоча великомасштабна революція може і не бути неминучою через страх і невпевненість серед населення.

Джерело.

Close