facebook

На Закарпатті спалахнув ЖК за 120 млн грн: відео масштабної пожежі

На Закарпатті в селі Теребля у середу, 24 березня, спалахнула масштабна пожежа. Повідомляється, що загорівся новий житловий комплекс, який побудували для переселенців із селища Солотвино.

На Закарпатті спалахнув ЖК за 120 млн грн: відео масштабної пожежі

Про це в своєму Telegram-каналі написав журналіст Віталій Глагола.

Загорілися одразу декілька будинків, навкруги розходився густий чорний дим. Для ліквідації пожежі на місце події прибули рятувальники.

“У селі Теребля на Закарпатті горить комплекс, який будували для переселенців із Солотвина за 120 000 000 гривень! Мікрорайон у Тереблі почали зводити коштом держави у 2011 році. Об’єкт призначався для переселення мешканців Солотвина із зони провалів”, – вказано в повідомленні.

Як повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у Закарпатській області, на місце прибули понад 30 надзвичайників із міст Тячів, Виноградів, Хуст і смт Вишково. Орієнтовно площа загоряння становить 1200 кв. м, постраждалих попередньо немає.

Спікерка ДСНС у Закарпатській області Наталія Батир в ефірі каналу “Україна 24” повідомила, що пожежу локалізували на площі понад 1200 кв. м. За її словами, у будинках, які спалахнули, людей не було.

Загоряння почалося з покрівлі однієї з будівель, потім полум’я перекинулося на сусідній житловий будинок. Причину пожежі встановлять правоохоронці.

Попередньо, ніхто не постраждав.

На місці працюють рятувальники.

 

Джерело.

Close