facebook

​Розгорівся скандал через “приватну” вакцинації проти COVID-19: фото і реакція ОПУ

У Тернополі приватна компанія “Агропродсервіс” без черги вакцинувати від коронавірусу своїх працівників.

 

Про це повідомляє Hromadske з посиланням на закриту інформацію на Facebook-сторінці координатора щеплень в Тернопільській області Марії Павельева.

У компанії також відзначили, що їх співробітники отримали першу дозу вакцини. На опублікованих фото видно, що це був препарат CoviShield.

 

Павельева сказала журналістам, що не знає про факт вакцинації співробітників “Агропродсервіс”, а також на яких підставах отримали препарат.

“Я не знаю такої інформації. Я вивчу. Поки не можу вам сказати, тому що я працюю з цифрами. У мене є багато інформації, але я працюю з цифрами”, – відповіла вона.

За даними місцевого видання “Терен”, які видалили новина, компанія отримала 40 доз вакцини. Вона зверталася до місцевого “Центр первинної медико-санітарної допомоги”.

У коментарі LIGA.Life директор Центру Микола Ведмідь сказав, що не знає про вакцинацію співробітників компанії, а також з “Агропродсервіс” до них ніхто не звертався.

Як пише “Укрінформ”, факт вакцинації без черги засудили в ОПУ. Зокрема, з аместітель глави Офісу Президента Кирило Тимошенко назвав це неприємною і безсовісною ситуацією. За його словами, це порушення порядку вакцинації в Україні.

Тимошенко додав, що місцева влада Тернопільської області вже отримали “перше і останнє попередження щодо цього інциденту”.

Джерело.

Close