facebook

У Раді сталася бійка за участю Порошенка та “слуги” (відео)

У Верховній Раді у вівторок, 30 березня, сталася бійка між народними депутатами, в якій брав участь п’ятий президент України Петро Порошенко.

Інцидент стався під час виступу нардепа від Європейської солідарності Ірини Геращенко. В цей час Порошенко йшов проходом до трибуни, але на шляху зустрів “слуг народу”. Між ними і виникла штовханина, пише Кореспондент.

Через що сталася бійка − точно невідомо, чутно лише, як спікер Дмитро Разумков звернувся до Порошенка з фразою: “Петре Олексійовичу, я розберуся”. Після цього скандал став стихати.

Своєю чергою, Ірина Геращенко заявила з трибуни, що нардеп від фракції Слуга народу Євген Шевченко перебуває в парламенті в стані алкогольного сп’яніння.

“У першому ряду сидить нетверезий чоловік, народний депутат України. Вимагаємо за підсумками пленарного засідання наступне: перше − Нацполіції (зараз зняли депутатську недоторканність) провести алкогольний тест народного депутата на прізвище “Ш”…”, − сказала Геращенко.

А другим пунктом вимог у Геращенко стало вивчення реальної вартості очищення дверей і фасаду ОП від написів протестувальників.

Джерело.

Close