facebook

Арестович спрогнозував, як закінчить Путін: “Його отруять, найімовірніше”

Навряд чи до Путіна хтось прийде і скаже: “Вово, закінчуй усе”.

Радник Офісу президента Олексій Арестович вважає, що ніхто з оточення президента РФ Володимира Путіна не розмовлятиме з ним про необхідність закінчити війну, натомість диктатора можуть просто отруїти.

Про це Арестович розповів в інтерв’ю журналістові Дмитрові Гордону.

Радник ОП на прикладі генералів з охорони очільника Кремля пояснив, чому ніхто з оточення прямо не виступить проти нього.

“Вся Росія зав’язана на Путіні. Вони розуміють, що кривавий розпад буде, негайно почнуть ділити владу і власність, кривава сутичка. Вони до неї не готові. Багато хто не вірить, що вони її виграють, наприклад, тому що бракує сил. І їхнє становище, влада і власність означають становище лише за Путіна. Тож немає виступів проти нього. Але коли вони відчують, що народ поставив Путіну незалік масово, – ось тоді почнеться по-справжньому”, – зазначив Арестович.

Він також негативно відповів на запитання, чи бачить перспективу, коли до Путіна хтось прийде і скаже: “Вово, закінчуй усе”.

“Ні. Я думаю, що розмови з ним не буде. Його отруять, найімовірніше. Розмовляти про що? Пацюк, загнаний у кут, Гітлер у бункері – він втратив здатність сприймати аргументацію нормально”, – сказав радник президентського офісу.

Зауважимо, у травні британське видання The Sun писало, що Путін боїться, що його можуть отруїти. Тому президент РФ найняв команду людей, які куштують його їжу, перш ніж самому з’їсти її. Окрім того, господар Кремля має спеціальні рукавички, щоб захистити шкіру від можливого впливу смертельних речовин.

Джерело.

Close