facebook

Тепер і вони відчули вiйну! Щойно! знuщено весь військовий аеpодром у росiйськoмy Куpську! Горить купа літаків і заcoби ПП0. Відео

Тепер і вони відчули вiйну! Щойно! знuщено весь військовий аеpодром у росiйськoмy Куpську! Горить купа літаків і заcoби ПП0. 

Українські дрони 27 серпня атакували військовий аеродром у Курську.

Вони відпрацювали по п’ятьох російських літаках, радару С-300 та двох “Панцирях”.

Запускали дрони контррозвідники Служби безпеки України. Про це OBOZREVATEL повідомили джерела у спецслужбі.
Вночі проти 27 серпня у російському Курську пролунало кілька вибухів. Очевидці стверджували, що їх було не менш як 13.

У міноборони Росії зранку заявили, що російська ППО збила один дрон, він врізався у багатоповерхівку, повибивавши вікна у квартирах на кількох поверхах.

Однак наші джерела стверджують, що цим справа не обмежилася. Росіяни промовчали про те, що “бавовна” завітала на військовий аеродром у Курську. Об’єкт атакувала військова контррозвідка Служби безпеки України.

За даними джерел у спецслужбі, українські дрони-камікадзе відпрацювали по чотирьох літаках Су-30 та одному МІГу-29. Також вони стверджують, що серед уражених цілей – радари комплексу С-300 та два “Панцирі”.

Майже всі безпілотники СБУ, за попередніми даними, досягли визначених цілей. Точна інформація щодо наслідків уражень, а також кількості вбитих і поранених окупантів наразі встановлюється.

Операцію провели військові контррозвідники з 13-го Головного управління СБУ, зазначило джерело.

Попри заяви російського військового командування про начебто один дрон у Курську, з яким “впоралася” російська ППО, жителі цього російського міста серед ночі прокинулися від потужних вибухів. Пережите росіяни описали фразою “такого раніше не було”.


Джерело.

Close