facebook

Квитки на потяги Укрзалізниці подорожчають: як заощадити пасажирам

Укрзалізниця анонсувала щомісячні підвищення вартості квитків для пасажирів. Індексація тарифів почалася вже з травня 2021 року і щомісяця буде лише збільшуватися.

 


Починаючи з травня, вартість тарифів буде збільшуватися на 2%. Про це сказав директор філії “Пасажирська компанія” АТ “Укрзалізниця” Олександр Перцовський в ефірі одного з українських телеканалів, пише 24 Канал.

Перцовський зазначив, що навіть така, здавалося б, незначна індексація тарифів у травні є стимулом вже зараз купувати квитки на літо.

“Бо щомісяця тарифи підтягуватимуться на ці 2% – це така досить сповільнена і з затримкою індексація, враховуючи зростання витрат”, – сказав представник УЗ.

Він додав, що вже зараз відкривається на літо “практично 30 нових напрямків – це сполучення і з азовським узбережжям, і з Одещиною, і з горами”.

Як заощадити на квитках
В Укрзалізниці наголосили, що на квитках можна заощадити до 40%, якщо купувати їх завчасно.

“Тому є додатковий стимул придбати квитки чим раніше, тим краще. Уже кілька ініціатив реалізовано. Ми вперше за багато років поєднали Дніпро і Харків, за кілька тижнів запрацює напрямок Маріуполь – Одеса”, – розповів Перцовський.

Джерело.

Close