facebook

З’явилися подробиці загибелі в ДТП матері трьох дітей на Кіровоградщині

На Кіровоградщині, в Світловодську 1 вересня близько четвертої години ранку загинула жінка, на яку на тротуарі наїхала машина.

Швидкість автомобіля Mazda була настільки велика, що у 27-річної жінки не було шансів вижити.

Загиблу звуть Марія Хівренко, вона – мама трьох дітей. За кермом автомобіля була 28-річна місцева жителька Тетяна В.

Очевидці трагедії розповіли, що “авто аж гарчало, ймовірно, водій давила на педаль газу. А потім пролунав різкий удар і все затихло “.

Марія якраз стояла біля банкомату, коли в неї влетіла машина.

Як розповіла знайома родини, в ніч на 1 вересня Хівренко готувала свого старшого сина, 6-річного Михайла, в 1 клас. А середня дочка, 4-річна Вікторія, в цей день повинна була піти в садок. Будинки залишався 1,5-місячний Богдан.

“Вона всю ніч прала, прасувала, втомилася сильно. Тільки хотіла лягти поспати, як прокинувся Богданчик, вона погодувала його і поклала. Стало світати, спати вже перехотілося. Чоловік Саша умовляв її прилягти відпочити. Але вона вирішила, що потрібно збігати до банкомату, поповнити рахунок на картці. Там не було грошей, а вранці стільки клопоту – садок, потім школа, лінійка, часу не буде. Незважаючи на вмовляння, вона пішла. Немов її тягло туди щось… “, – повідомила знайома родини.

Коли жінка не повернулася додому, чоловік почав дзвонити, однак ніхто не брав трубку. Він сам зібрав дітей і повів їх в школу і в садок. Коли чоловік був з сином на лінійці, йому зателефонував слідчий і попросив прийти його на впізнання тіла дружини.

Дітям про смерть мами поки не сказали. Відомо, що чоловік Марії часто їздить на заробітки. А у самій Марії рідної матері не було – тільки мачуха і батько, які від неї відмовилися. Тому рідними для неї були чоловік і діти.

За словами місцевих жителів, за кермом автомобіля була 28-річна Тетяна В. Її вважають мажорка, проте чим вона займається – невідомо.

Джерело.

Close