facebook

Школяр у Кривому Розі “замінував” власну школу: опікуна притягнули до відповідальності

Школяр у Кривому Розі “замінував” власну школу: опікуна притягнули до відповідальності

У Кривому Розі підліток зателефонував у поліцію та заявив про “замінування” своєї школи. Поліція з’ясувала, що повідомлення було хибним.

Джерело:Нацполіція

Правоохоронці з’ясували, що про замінування школи 8 вересня вранці повідомив учень. Мовилось про школу Довгинцівського району Кривого Рогу.

Школяр заявив про “замінування” власної школи
При перевірці інформації правоохоронці встановили, що повідомлення хибне. Як з’ясувалося, дзвінок зробив один із учнів місцевої школи Довгинцівського району Кривого Рогу,– мовиться у повідомленні.

Поліція склала адмінпротокол щодо опікуна підлітка. Його притягнули до адміністративної відповідальності за невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей.

Зверніть увагу! Поліція звертається до батьків з проханням провести бесіди з дітьми і пояснити їм – хибний виклик поліції порушує закон та тягне за собою відповідальність.
Коротко про останні інцидент з дітьми
8 вересня підлітки розмалювали та розтрощили сцену в парку “Орлятко” на Відрадному у Києві. Тепер вона у аварійному стані. До речі, сцену всього кілька місяців тому встановили та відкрили для користування.
8 вересня 8-річний хлопчик у Фастові, що на Київщині, отримав у школі дві двійки. Через це учень вийшов з класу і не повернувся. Додому хлопчик теж не прийшов. Він не мав телефона, тож батьки звернулись у поліцію. Дитину знайшли через кілька годин.
4 вересня під Одесою камери спостереження житлового масиву “Райдужний” зафіксували жорстоке поводження з дитиною. Спершу хлопчика бив батько, а потім – матір малюка. На кадрах видно, що поведінку батьків спровокувало те, що дитина підіймалась не сходами, а по пандусу.

Джерело.

Close