facebook

У дівчини відпали нігті після манікюру, майстриня нахабно відхрестилася: “Гроші не поверну”

У дівчини відпали нігті після манікюру, майстриня нахабно відхрестилася: “Гроші не поверну”

Майстриня з манікюру відмовилася повертати гроші своїй клієнтці

У Харкові майстриня з манікюру відмовилася повертати гроші своїй клієнтці після того, як її нігті відпали через три дні після нарощення. Щобільше, внаслідок неякісної роботи сильно зіпсувалася нігтева пластина.

Про це стало відомо завдяки публікації телеграм-каналу “Чорний список”. Дівчина показала, що трапилося з її нігтями й манікюром після нарощення. Вона також опублікувала переписування з майстринею.

“Горе-майстер Харкова. Нарощеним нігтям 3 дні. Всі відпали. Майстер ображає клієнтку і не хоче повертати гроші.”, – йдеться у повідомленні.

Знайома дівчини, яка постраждала від неякісного манікюру, у коментарях розповіла детальніше, як все сталося:

“Дуже спиляли нігтьову пластину. І нарощений матеріал тримався на кінці. І коли відірвався, то відірвався з пластиною нігтьової. Дівчинка просто в шоці тепер. Тепер буде відновлювати.”, – написала вона.

У коментарях люди обурюються через цю ситуацію, проте зауважують, що дівчині слід було б бути уважнішою при виборі майстра з манікюру і не економити грошей на своїм здоров’ї.

“Є поняття гарантії. Майстри про це знають. Даний майстер вирішив пох*рить клієнтську базу. Мабуть, клієнти одноденки її більше цікавлять”

“Таке відчуття, що або херово зробили, або клієнт ще три тижні так проходила. Там навіть немає сліду від манікюру”

“Та ні, ось такий манікюр вона зробила перед нарощуванням. А нігтям рівно 3 дні після нарощування ( і ніяких фізичних навантажень не було.. якщо потягнути на себе ковдру і два нігті відвалилося.. це жесть)”

“А де були ваші очі? Вас влаштував цей манікюр і ви погодилися продовжувати мазохізм і ще й нарощувати зверху? Це як мінімум дивно. Сходіть в нормальний салон, а не до ноунеймовим дівкам з інсти. Не шкодуйте грошей, це ж ваше здоров’я.”

“Якщо це ваші нігтики, я вам співчуваю… Я б пику набила цього горе майстру”.

Джерело.

Close