facebook

Українка розповіла, як до неї чіплявся таксист Uklon: вислуховувала натяки і боялася, що завезе не туди

Українка розповіла, як до неї чіплявся таксист Uklon: вислуховувала натяки і боялася, що завезе не туди

Жінка поскаржилася на водія Uklon.

Українка поскаржилася на таксиста Uklon, який, за її словами, натякав на с*кс. Відповідний пост з’явився на твіттер-порталі Правоберегиня.

Жінка розповіла у Твіттері, що була змушені вислуховувати натяки на інтим від таксиста Uklon, коли він віз їх з подругою додому. При цьому дівчата панічно відстежували свій маршрут на карті, побоюючись того, що він завезе їх не туди.

Бути жінкою-це вислуховувати натяки таксиста на с*кс і панічно відстежувати по карті, куди він вас з подругою везе, – повідомила вона.

Згодом дівчина розповіла, що водія транспортного засобу після скарги тимчасово заблокували. Команда Uklon вибачилася і заплатила їй сто гривень, при тому, що поїздка коштувала сімдесят.

Та все добре, нас зустріли друзі і відлягло досить швидко. На жаль, не перша історія така, тому вже навчилася справлятися, – повідомила дівчина.
Велика частина передплатників підтримали постраждалу українку. Однак були і ті, хто порахував, що жінка сама спровокувала ситуацію.

[quote author=””]Лол, чувак, який першим поклав, що я спровокувала таксиста на домагання, мене забанив. А я йому навіть не відповідала, це все ви, – повідомила вона.

Джерело.

Close