facebook

У “Слузі народу” назвали головного кандидата на пост Разумкова

Нардепка Євгенія Кравчук підкреслила, що Разумков не став би спікером Ради без Зеленського.


У парламентській фракції “Слуга народу” заявили, що основним кандидатом на посаду голови Верховної Ради є її віцеспікер Руслан Стефанчук. Про це заступниця голови фракції СН Євгенія Кравчук розповіла в програмі “Реальна політика з Євгеном Кисельовим” на телеканалі “Україна 24”.

За словами нардепки, у Трускавці, де зібралися “слуги”, пройшло тривале засідання, на якому відбулася відверта розмова на тему відставки глави парламенту. При цьому розколу у фракції зараз немає, запевняє Кравчук.

“Дійсно, це рішення досить важке (щодо Разумкова. — ред.). Йдеться про внутрішньофракційний конфлікт, це саме політичний вимір нашої фракції зараз — делегувати іншій людині посаду голови парламенту. У нас зараз основний кандидат — це Руслан Стефанчук”, — сказала політикиня.

Кравчук підкреслила, що відставка Разумкова вже очевидна. Однак навряд чи він піде в жорстку опозицію з фракцією, як Гео Лерос, і буде “критикувати все, що пов’язано з президентом”, вважає представниця СН.

“У чому основна різниця. Володимир Зеленський без Дмитра Разумкова став би президентом. А Разумков без президента не став би головою парламенту”, — заявила нардепка.

Джерело.

Close