facebook

Тимчасово закрили садок: 5-річна дитина померла від невстановленої хвороби

Через смерть п’ятирічної дитини комісія ТЕБ і НС закрила дитячий садок. Роботу закладу тимчасово призупинили. Про це повідомляє УНІАН.

Дитячий садок в Одесі тимчасово призупинив роботу, фото з відкритих джерел Засідання комісії з приводу смерті дитини з села Долинського, що знаходиться в Ренійському районі, відбулося 25 жовтня. Відомо, що 5-річна дівчинка ходила до садочка “Ромашка”, що знаходиться в Рені.

Відповідно до тексту рішення комісії, дитина померла від респіраторного захворювання. Точного діагнозу не встановлено. Наразі вихованці дитсадка “Ромашка” перебувають на дистанційному навчанні.

Дошкільний заклад зможе розпочати роботу, коли комісія видасть відповідне розпорядження. Лікарі Центральної міської лікарні в Рені теж повідомили, що природу хвороби, від якої померла дівчинка, не визначили. Ймовірно, це пневмонія.

Як пишуть місцеві ЗМІ, дитині стало зле у вихідні й вона померла. В сім’ї є дорослі діти — старшокласники. Поховати дитину планували 26 жовтня. За словами директора школи, де навчаються старші брати покійної, сім’я хороша. Батьки відповідально ставилися до своїх обов’язків та виховання дітей.

Джерело.

Close