facebook

Знайшли повішеною 16-річну неповнолітню, яка зникла тиждень тому

У селі Новоградівка Кетрисанівської громади Кіровоградської області знайшли повішеною 16-річну Анастасію Якуненко, яка зникла тиждень тому. Про це Суспільному розповів староста села Микола Нечай. Інформацію про смерть підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко.

За словами Миколи Нечая, неповнолітня – з неблагонадійної сім’ї. Виховувала її матір.

“Жила вона з матір’ю, яка прописана у нашому селі в свого співмешканця. Дитина навчалася у Бобринці в школі-інтернаті. Я цю дівчинку бачив у Новоградівці ну, раз в рік – тут вона була лише прописана”.

За словами старости, масових пошуків у селі не організовували, неповнолітню шукали поліцейські. “Поліція обійшла усі двори. Переглядали камери відеоспостереження сільради, підприємців, які мають камери у магазинах. Усі вихідні її шукали. Місце, де її знайшли – людне. Це міст, по якому їздить багато машин. Коли йдеш по мосту, не видно, що там знизу. А це їхав тракторист і випадково з висоти побачив, що вона там висить”.

Родина на обліку Служби у справах захисту дітей Кетрисанівської громади не перебувала, розповіла Суспільному завідувачка Юлія Піц. “За заявою матері, дитина з другого класу навчалася у Бобринецькій школі-інтернаті, перейшла до дев’ятого. Мала особливі освітні потреби, лікарі їй для цього встановили діагноз. Повідомлень про те, що дитина самовільно полишала школу, до Служби у справах дітей не надходило”.

Віталіна Бевзенко розповіла, що справу розслідують за статтею 115 “Умисне вбивство” з приміткою “самогубство”.

Що відомо
Анастасія Якуненко зникла 18 жoвтня цього року. Близькo 13:30 вона пішла від дідуся, який пpoживaє сeлі Нoвa Сaмapa Кетрисанівської громади. З тoгo чaсу її місцeзнaхoджeння було нeвідoмe.

 

Джерело.

Close