facebook

“Людину вигнали…”: у парку ночує невідома жінка, місцеві мешканці стривожені (ФОТО)

У тернопільському парку “Топільче” вже другу добу ночує невідома жінка. Інформація про ситуацію потрапила у мережу, викликавши обговорення.

Фото з місця події опублікували на сторінці спільноти в мережі Фейсбук.

“2-й день підряд. Парк “Топільче”…”,- ідеться у дописі.

У коментарях люди зазначають, що жінка відмовилася від допомоги, котру їй намагалися запропонувати.

“Є кому писати, нема кому допомогти… Поліцію викликали….постояла, щось писала, а які дії далі….людину вигнали з речами”,- прокоментувала Галина Є…

“Я проходила біля цієї жінки, там з нею є ще дочка, це було у середу. Вони сиділи ще на ін. місці. Запиталась чи потрібна їм допомога. Вони мені почали, що звертались у поліцію і т.д., ніяких результатів, що у них вкрали телефони, не мають звідки дзвонити.

Я сказала, що можу зв’язатись з центром соц. обслуговуваня населення, що ця установа допомагає людям, які залишились у складних життєвих обставинах. Жінка не захотіла, щоб я дзвонила, сказали написати їй номери на листочку і залишити, я так і зробила. Не хочуть люди допомоги, це їх вибір. Далі я пішла. Приблизно через 1 км. перестріває мене ця жінка (йшла вона якоюсь ін. дорогою) і каже чи можна з вашого тел. подзвонити. Кажу так, звісно.

Вона дзвонила по своїх номерах, типу “родичі”, які можуть допомогти. Довго не говорила, одни номер був поза зоною, за іншим два слова перекинулись. Після цих її дзвінків вже дві ночі підряд до мене приблизно о 1-2 ночі дзвонять з невідомого номера.

Можливо, ці люди пов’язані з шахраями, а можливо, й самі попали у шахрайську пастку. Можливо, вони залякані, але допомоги не хочуть, то як їм допомогти. Ця жінка розповіла свою історію, але на скільки вона правдива хто зна…”,- написала Софія Т…

Обставини інциденту з’ясовуються. За розвитком подій стежте в наших наступних публікаціях.

Джерело.

Close