facebook

“Я все життя була, як чоловік”: Ніна Матвієнко після п’ятдесяти років подружнього життя розійшлась з чоловіком

Народна артистка України Ніна Матвієнко вперше за роки своєї творчості поділилась подробицями сімейного життя. Так, співачка шокувала шанувальників, що після п’ятдесяти років подружнього життя, вона розійшлась із своїм чоловіком.

У програмі “Позаочі” Ніна Митрофанівна розповіла, сама стала ініціаторкою розриву та попросила художника, батька її трьох дітей, Петра Гончара виїхати з їхнього будинку та переселитися на дачу на Київщині.

“Я його попросила покинути мене. Він вважав, що він ще має своє життя, яке вибрав. Не було жодного скандалу, нічого. Тут було розуміння, що від нього вже жодної користі в домі. Як з козла молока. Я сказала: “Кажи людям, що я погана, чи те щось таке. Говори, що хочеш”. Але всі кажуть, що він мене покинув”, – поділилася Ніна Митрофанівна.

Співачка зазначила, що її більше не тривожить ця ситуація. І додала, що їй набридло все життя забезпечувати усю сім’ю й чоловіка. По цій причині вона і вирішила розійтись із чоловіком.
“Я все життя була, як чоловік, забезпечувала сім’ю. Так навіщо воно на старість ще? У нього ніколи не було коштів. Ми жили на одну мою зарплату до 60 років. Але це була не його провина, тому що батько був українським патріотом, збирав ікони, хоча і був комуністом, у нього забрали партійний квиток. І вже сину не було дороги через те, що сталося з батьком”, – розповіла зірка.

Джерело.

Close