facebook

Нардеп Скороход заявила, що померлий Поляков ніколи не вживав наркотиків. Вона вважає, що його вбили

Нардеп Анна Скороход заявила, що її співмешканець, померлий нардеп Антон Поляков
ЦВК призначила довибори в Раду на окрузі померлого нардепа ПоляковаЦВК призначила довибори в Раду на окрузі померлого нардепа Полякова


ніколи не вживав наркотиків. Вона також зазначила, що бачила на його тілі нібито сліди від удушення.

Про це вона заявила в ефірі каналу «Україна 24».

«Я можу відверто і чітко, з повною впевненістю на 100% вас запевнити, що в якій би ситуації Антон не перебував, він би ніколи не вдався до наркотиків», — зазначила Скороход.

Вона вважає, що вся інформація, яку оприлюднюють правоохоронці, є неправдивою. Скороход впевнена, що Полякова убили. Також вона заявила, що не розуміє, чому поліція одразу не затримала таксиста і двох чоловіків, які випивали з Поляковим у день смерті.

«Ніхто чомусь не пояснює борозну на шиї від удушення, яка в нього була, я особисто її бачила — і того дня, коли я приїхала в морг у Києві, і я її бачила в Чернігові. Чомусь тут нам поліція не дає ніяких пояснень, що за борозна на шиї була в Антона. Розповідати про ланцюжок і ще якусь нісенітницю можна тільки людям, які не розуміють нічого в цьому. Я впевнена, що це слід від удушення», — заявила Скороход.

За її словами, поліція жодного разу не допитувала її у цій справі, хоча вона й жила разом із Поляковим. Вона розповіла, що була заручена із загиблим нардепом, а одружитися вони планували на його день народження Довідка
Поляков народився 11 листопада.
Скороход заявила, що вони обидва були розлучені, і показала в ефірі рішення суду про розлучення Полякова.

8 жовтня у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим Антона Полякова
У Києві знайшли мертвим депутата ПоляковаУ Києві знайшли мертвим депутата Полякова
— народного депутата України від депутатської групи «За майбутнє». У крові померлого нардепа виявили алкоголь і метадон
МВС: У крові померлого нардепа Полякова виявили метадонМВС: У крові померлого нардепа Полякова виявили метадон
а також димедрол, який посилює дію наркотиків. Наразі поліція не здобула доказів, що смерть Полякова мала насильницький характер.
15 листопада 2019 року його й Анну Скороход виключили з фракції «Слуга народу». 33-річний Антон Поляков був главою підкомітету з питань дотримання антикорупційного законодавства у сфері реформування оборонно-промислового комплексу комітету Ради з питань антикорупційної політики.

 

Джерело.

Close