facebook

По стопах Михайла Заливако: хто стане новим “Холостяком”

Телеведучий Григорій Решетник поцікавився думкою у своїх передплатників. Детальніше в матеріалі.

Наступного року на СТБ вийде 12-й сезон популярного шоу “Холостяк”. Його прем’єра запланована на весну 2022 року. У Мережі шанувальники романтичного реаліті поділилися ідеями, хто може стати героєм нового сезону “Холостяка” і назвали кандидатів, яких хотіли б бачити в цій ролі.

Хто стане новим “Холостяком”
Так, незмінний ведучий шоу “Холостяк” Григорій Решетник поцікавився в інтернет-користувачів, хто прийме естафету у Михайла Заливако. Реакцію від фоловерів не довелося довго чекати.

“Хто стане новим Холостяком? 12-му сезону проекту Холостяк бути! 26 жовтня, почалася зйомка 12-го сезону проекту. Хто ж стане новим Холостяком-діліться своїми здогадками в коментарях”, – йдеться в пості.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Холстяк & Холостячка (@holostyakstb)

“Дуже хочеться участь Олексія Трегубенка”, “Ренат Ахметов???”, “Антон Птушкін”, “Можливо буде не один Холостяк, а двоє, щоб дівчата мали вибір”, “Знову хтось невідомий, як минулого разу”, “Холостячку цікавіше дивитися, ніж Холостяка”, “Богдан Юсипчук”, “Жан Беленюк?”, “Мілевський буде-футболіст”, “Олексій Дурнєв”, “Узєлков”, “Ектор Хіменес-Браво”, “Знову якогось ноунейма візьмете”,- написали коментатори.

А що ти думаєш з цього приводу?

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Михайло Заливако прославився після того, як в ефір вийшов перший епізод романтичного шоу Холостяк. За серце бізнесмена боролися неймовірні красуні, а після закінчення проекту він зробив пропозицію Ганні Богдан, колишній дружині екс-глави офісу президента Андрія Богдана. Пара разом вже близько року. У соціальних мережах вони регулярно публікують спільні фотографії, а нещодавно позували в пишних класичних нарядах на зйомках популярного шоу.

 

 

Джерело.

Close