facebook

“Вилазять з ванни та повзуть вулицями”: в Україні людей “тероризують” змії (ФОТО, ВІДЕО)

У Рівному в одному з житлових будинків чоловік виявив у своїй ванній кімнаті змію, яка вилазила отвору у ванній. Окрім того мешканці Рівного повідомляють про те, що змій можна часто побачити просто посеред вулиці.

Відео де чоловік виявив змію, яка застрягля в отворі сітки-клапана у ванній кімнаті розмістили на Instagram-сторінці “Magnolia.tv”.
На відео видно, що чоловік розкручує кришку, щоб звідти дістати змію.
“Добре, що вони не отруйні до такої міри… А уявляєте, якби вони… от гади ж різні бувають. Ось вона залізла сюди, зміюка, уявляєте!.. Ось вона, красуня шахова” – коментує чоловік свої дії.
“Десь у Рівному. Плюс одна фобія”, – лаконічно підписаний ролик у мережі.
У коментарях користувачі зазначають, що “від такої знахідки можна і інфаркт дістати”.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений МАГНОЛІЯ-ТВ (неофіційно) (@magnolia.tv)

Користувачі припускають, що ймовірно, що це неотруйна змія.
“Чи то вуж, чи то маленька гадюка, чи то “шахова гадюка”…”, – пише Оксана.
Одразу ж після інциденту, 5 листопада, у мережі рівняни почали поширювати відео із центру міста, де посерд вулиці було помічено змію. Ідентифікувати повзуна фахівцям не вдалося, позаяк знятий він був здалеку, і зображення дуже маленьке.

Як зазначив директор Рівненського зоопарку Олег Павлюк, в цей листопадовий час змії вже сплять.
“Така поведінка, як на відео, для цих тварин не властива. Швидше це вуж і, можливо, він десь заліз у підвал. А коли включили опалення і стало тепло – прокинувся і виліз. На проспекті Миру змії можуть бути, там поруч річка гирла”, – прокоментував він ситуацію.

Джерело.

Close