facebook

“Вона про це знала”: співак Дзідзьо вперше зізнався, чи зраджував своїй дружині

Популярний український співак Михайло Хома (Дзідзьо), вперше відверто прокоментував своє розлучення зі співачкою SLAVIA.

Артист у інтерв’ю програмі “Зірковий шлях” зізнався, що саме він був ініціатором розлучення.
“Треба бути чесним з собою. Одружився трикутник на квадраті і вони собі двоє придумали ідеально круглі двері додому. Як? Хто неправий, хто правий? Не заходить ані квадрат, ані трикутник в ті двері додому круглі”, – пояснив Дзідзьо.

Окрім того, співак зазначив, що вже давно міг розповісти, що вони з дружиною розлучилися і надто різні у всьому, але боявся осуду.
“Я міг це зробити скоріше, але боявся, яка реакція буде у людей. Як так, гарна дівчина, а він її кидає, що не так?” – поділився виконавець.

Михайло зізнався, що їх із дружиною нічого не пов’язувало, кожен із них жив своїм життям. І це життя нагадувало йому муку.
“Неправильно жити в отруєному стані. І сам кислий ходити, вічно додому не хочу і їй зіпсувати життя”, – сказав Дзідзьо.

Також вперше Дзідзьо не віджартувався про чутки пов’язані із його романом з співачкою Олею Цибульською. Саме на таку зраду співака, у своїх інтерв’ю екс-дружина Слава неодноразово натякала.
“Я зігнув голову і промовчав цей весь момент. Я так само зрозумів, як то так – любили, потім вже розпинають. Діляться, як то я так можу бути аб’юзер, засранець, зрадник. Я навіть не розумів, що мені робити. Я нічого не робив, у мене з Ольгою ніколи нічого не було, і Слава це прекрасно знала”, – запевнив Дзідзьо.

Джерело.

Close