facebook

3 1 грудня по областях скасувати карантин і примусову вакцинацію населення-Зеленський

Повне скасування карантину та добровільно-примусової вакцинації від COVID-19.

Шановний пане Президенте!
Звертаюсь до Вас, як пересічний українець та від імені всіх, хто підтримає цю петицію.
Ми вимагаємо повністю скасувати карантин, безглуздий масковий режим, та вакцинацію, яка вже стала примусовою для деяких верств населення. Залишити лише вакцинацію для бажаючих і тільки на платній основі.
Тільки за 2021 рік Україна з бюджету на фейкову хворобу витратила 36 млрд гривень, це не Ваші гроші і не гроші уряду, а наші гроші чесних платників податків.
Також ми вимагаємо не вести статистику і не згадувати в новинах про коронавірус. Вже давно і так зрозуміло, що цим нас намагаються маніпулювати, дані про хворих і померлих, що не відповідають дійсності. Дуже багато випадків, коли просять родичів померлого записати, що від ковіда і за це пропонують винагороду і допомогу в похоронах. Але, пропаганда не діє на розумних та освічених людей.
Сама хвороба – різновид грипу, пневмонії та реальні летальні випадки не перевищують, як від звичайного грипу, але роздули на весь світ так, немов ми всі перетворюємося в зомбі і врятує нас тільки маска і вакцина.
Ми пропонуємо зупинити цю вакханалію і не витрачати наші гроші даремно, є більш важливі завдання в країні, потрібно у першу чергу думати, як всі зовнішні борги повертати, а не набирати кожен рік нові.
Окремо хочу сказати, що не дивлячись на добровільну вакцинацію, то якщо Ви не в курсі, вона вже переходить в примусову, в першу чергу це вже торкнулося наших медиків, вчителів, вихователів та нянь в дитячих садах та ін. Все банально, погрожують та шантажують звільненням з роботи, заради збільшення відсотка щеплених.
Уже зараз зрозуміло, що світова фейкова пандемія не закінчиться 2-3 дозами вакцини, будуть і далі всіх колоти раз на півроку або рік. І швидше за все, це всього лише перший пілотний проект.
Володимире Олександровичу, щиро сподіваюсь на Вашу власну думку і лише Ваше втручання вирішить цю проблему. Зробимо це разом!
P. S. Якщо ця петиція набере потрібні 25 тисяч і Ви її проігноруєте або з відповіддю в стилі, передам прем’єр-міністру і ніяких конкретних і радикальних змін не буде, ми всі, які тут підписалися будемо вважати, що у Вас немає своєї думки, не чуєте народ, справжньої демократії немає, а значить світом керує закулісна мафія, а не здоровий глузд.

Джерело.

Close