facebook

Організатору банди, який вбив подружжя за пішохідним мостом, оголосили вирок

Довічне позбавлення волі та 13 і 14 років позбавлення волі. Деснянський районний суд виніс вирок організатору та учасникам подвійного вбивства подружжя в серпні 2019 року на березі Десни у Чернігові. Про це Суспільному сказав речник прокуратури області Валерій Литовченко.

За його словами, трьох мешканців Чернігова суд визнав винними у крадіжках, розбійному нападі, бандитизмі, незаконному поводженні з вогнепальною, холодною зброєю та боєприпасами, а також незаконному заволодінні автомобілями. Організатора засудили до довічного позбавлення волі з конфіскацією майна, а ще двох учасників до 13 та 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За інформацією прокуратури у липні 2019 року 36 – річний раніше судимий за вбивство мешканець Чернігова організував банду. Разом з двома також раніше судимими спільниками вони викрадали автомобілі з автостоянок, займалися крадіжками, вчинили розбійний напад на таксиста і заволоділи його авто.

17 серпня 2019 року організатор банди застрелив подружжя, 30-річну жінку та 41-річного чоловіка. Вбивство сталося біля пішохідного мосту у Чернігові. Затримали підозрюваних за пів години після вбивства. В районі Красного мосту вони їхали на автівці убитих.

Дивитися сюжет:

 

Джерело.

Close