facebook

“Всього кілька днів не дожив до …”: Раптово помер відомий співак-улюбленець мільйонів

Раптово пішов з життя знаменитий співак і виконавець головної ролі в одній з постановок мюзиклу «Ісус Христос – суперзірка».

Іспанський співак Каміло Сесто помер 8 вересня. Йому було 72 роки. Повідомлення про трагедію з’явилося в його офіційному Twitter-акаунті.

Пік популярності Каміло припав на 1970-80-ті роки. Мільйони людей по всьому світу слухали його пісні, особливо в рідній Іспанії і країнах Латинської Америки.

Каміло Сесто був не тільки виконавцем, але і композитором, автором більшості своїх пісень і продюсером. Серед його найвідоміших хітів – «Algo de mi» (Something), «Quieres Ser Mi Amante?» (Do You Want to be My Lover?), «Vivir Así es morir de amor» (To live like this is to die of love). За свою кар’єру артист продав більше 180 мільйонів альбомів по всьому світу. В Іспанії Сесто також прославився як виконавець головної ролі в мюзиклі «Ісус Христос – суперзірка» 1975 року.

У артиста було багато проблем зі здоров’ям, у 2001 році Каміло переніс операцію з пересадки печінки, але не дивлячись на все він продовжував старанно працювати і будував грандіозні плани на майбутнє. Так, 13 вересня мав вийти новий альбом Сесто, а в жовтні планувався тур по Америці.

Раніше повідомлялося, що на 69-му році життя помер актор Джефф Фенхольт, який виконав головну роль в мюзиклі «Ісус Христос – суперзірка». Він був знайдений мертвим у власному будинку. Як стало відомо, артист неодноразово скаржився на проблеми зі здоров’ям. Після припинення виступів у нього з’явилися проблеми з алкоголем і наркотиками.

Нагадаємо, «Ісус Христос – суперзірка» – рок-опера Ендрю Ллойда Уеббера, яка вперше була поставлена ​​на Бродвеї в жовтні 1971 року. Фенхольт зіграв головну роль в Театрі Марка Хеллінгера в Нью-Йорку понад 700 разів.

Джерело.

Close