facebook

“Ці 8 областей накриє холоднеча, потужний дощ вдарить в Україні прямо завтра”

Синоптики попереджають українців про серйозне погіршення погоди. Варто чекати на похолодання, дощі та вітер.

3 вересня

Як інформує “Апостроф”, у неділю, 3 вересня, короткочасний дощ з грозами та блискавками накриє весь захід України, центральні регіони, у тому числі Київ, а також Одеську область на півдні. На решті територій буде мінлива хмарність, але суха погода. Вночі очікується +12…+20 градусів, вдень +19…+29 градусів.

4 вересня

У понеділок, 4 вересня, очікується короткочасний дощ з грозами у Чернівецькій, Вінницькій області на заході країни, а також на півдні та сході. Вночі синоптики прогнозують +11…+19 градусів, вдень +20…+29 градусів.

5 вересня

У вівторок, 5 вересня, синоптики передають короткочасні грозові дощі на сході та півдні України, а на решті територій – мінливу хмарність та погоду без опадів. Вночі температура повітря буде +11…+20 градусів, а вдень +22…+30 градусів.

6 вересня

У середу, 6 вересня, дощитиме лише в окупованому Криму. На решті територій України небо закриють хмари, але очікується суха погода. Вночі синоптики прогнозують +12…+19 градусів, вдень +22…+29 градусів.

Прогноз погоди в Україні на 6 вересня

7 вересня

У четвер, 7 вересня, на всій території країни очікується суха погода, але з мінливою хмарністю. Вночі синоптики прогнозують +11…+19 градусів, вдень +22…+30 градусів.

Джерело.

Close