facebook

Відомого українського боксера Вірчиса знайшли повішеним після суду у справі Гандзюк

Одна із версій – самогубство.


У 48 років помер відомий український боксер Володимир Вірчис, його знайшли повішеним у Києві, поліція відкрила кримінальне провадження. Про це повідомила поліція Києва.

Востаннє українського боксера бачили 27 січня, коли він вийшов з власного дому і не повернувся. А вже зранку у п’ятницю, 28 січня, його знайшли повішеним у Дніпровському районі міста.

“На місці події правоохоронці виявили тіло чоловіка без ознак життя із зашморгом на шиї. Лікарі констатували його смерть, а правоохоронці направили тіло загиблого на експертизу. Слідчо-оперативна група задокументувала подію та вилучила речові докази для проведення необхідних експертних досліджень”, – розповіли у поліції.

За даним фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство, з позначкою “самогубство”. Триває слідство”.

Журналіст Денис Казанський у своєму Facebook повідомив, що вчора, 27 січня, Вірчис прийшов на суд до політика Владислава Мангера, який є обвинуваченим у вбивстві Катерини Гандзюк. Вірчис публічно вимагав у Мангера повернути борг, на що Мангер попросив Вірчиса “не влаштовувати сцен”.

“Сьогодні Вірчиса знайшли мертвим. Пишуть про “самогубство”. Ну як завжди…”, – зауважив Казанський.

Він додав, що в минулому боксера Володимира Вірчиса та ексголову Херсонської облради Владислава Мангера пов’язували приятельскі стосунки. Вірчис навіть заступався за Мангера, коли того заарештували.

“Скільки років лякали українців донецькими бандитами. А справжньою територією відморозків раптом виявилася Херсонщина”, – написав Казанський.

Довідка

Володимир Вірчис був інтерконтинентальним чемпіоном світу за версією IBF у надважкій вазі, а у 2005-2006 роках – інтерконтинентальним чемпіоном за версією WBO.

У 2007 році Володимир переміг італійця Відоца та завоював чемпіонський титул EBU у хевівейті.

Загалом українець здобув 26 перемог у 28 боях (21 – нокаутом), зазнавши двох поразок.

Джерело.

Close