facebook

Український автобус потрапив у ДТП в Польщі: Люди вилазили через вікна

Український автобус, в якому перебувало 27 осіб, у середу ввечері близько 22-ї години (за київським часом) потрапив у ДТП поблизу населеного пункту Колонія Седліщки Люблінського воєводства (південний схід Польщі).

У результаті аварії декілька людей отримали незначні пошкодження, передає Укрінформ із посиланням на Swidnik naszemiasto.

Як зазначається, автобус здійснював міжнародний рейс за маршрутом Чернівці-Щецін. Під час руху національною дорогою №17 у Свідницькому повіті водій автобусу з’їхав з дороги, транспортний засіб перевернувся до рову.

У ньому перебувало 25 пасажирів та двоє водіїв. У результаті аварії лише двоє пасажирів отримали незначні пошкодження. Їм надано допомогу на місці, вони не потребували госпіталізації.

“Автобусом керував 57-річний громадянин України. За попередніми даними поліції, причиною аварії стало те, що водій заснув за кермом. На щастя, швидкість руху автобусу була незначною, завдяки чому ніхто не постраждав”,- повідомила речниця поліції Свідніка Домарадзька.

Як зазначається, водій був тверезим. Поліція оштрафувала водія на 1,5 тис. злотих (понад 10,5 тис. грн).Пасажирів автобуса було перевезено до пожежної частини у населеному пункті Піски, де вони очікували на інший автобус.

Як повідомляв Укрінформ, у березні минулого року в ДТП поблизу Перемишля в одному й тому ж місці зазнали аварії два українських автобуси. В результаті цих ДТП померли на місці аварії, або пізніше в лікарнях загалом дев’ятеро громадян України, кількадесят отримали травми.

Джерело.

Close