facebook

У Конотопі місцеві жителі відправили окупантів-перемовників слідом за російським кораблем і з підсрачниками (відео)

Жителі міста вигнали окупантів з матюками і підсрачниками.

У Конотопі Сумської області місцеві жителі розлютилися і вигнали “нах**й” окупантів з міста, супроводжуючи їхній вихід лайкою, криками ганьба і підсрачниками.

Відео виклали в Мережі.

Розгнівані жителі Конотопа обматюкали окупантів, які прийшли домовлятися про те, що місто сдасться, а вони своєю чергою не будуть стріляти по інфраструктурі. Перемовини закінчилися явно не в пользу окупантів.

Розлючені містяни прогнали переговорників із ганьбою із центру міста. Окупантом не вдалося домовитися з мером міста, а самому Семеніхіну навіть довелося захищати окупантів, щоб люди не вчинили над ними самосуд.

Розгнівані городяни створили коридор ганьби для загарбників, які приїхали на військовому авто та БТР.

Пізніше Голова Сумської ОДА Дмитро Живицький повідомив, що в переговорах із загарбниками в Конотопі було досягнуто домовленості, що введення військ не буде, але українська сторона не по них стрілятиме.

“Розмова з росіянами у Конотопі уповноваженого мною від військової адміністрації тривала близько 12 хвилин. Я був на гучному зв’язку під час переговорів. Домовленість наступна: Ні про яку зміну влада не може йтися. Вони зацікавлені у правопорядку. Введення військ не буде. Прапор український – на місці”, – написав він у телеграм-каналі.

Він додав, що окупанти залишаться на своїх позиціях, а українська сторона не буде по них стріляти.

“Для забезпечення безпеки у місті та контролю нашими добровольцями, додатково буде встановлено блок пости вглиб міста Конотоп”, – написав він.

Джерело.

Close