facebook

Оля Полякова розповіла в ефірі російського каналу, як подругу її дочки розстріляли окупанти

Українська співачка взяла участь у програмі YouTube-каналу “Популярна політика”, це канал, на якому говорять правду про війну, розв’язану Путіним проти України.

В ефірі, яким Оля поділилася у своєму Instagram, вона розповіла про те, що її російські колеги боягузливо мовчать, а її друзі з Росії навіть не подзвонили їй у ці тяжкі воєнні часи. А ті російські друзі, які живуть за кордоном, дзвонили та пропонували допомогу.

Оля розповіла, що бачить підтримку тих людей, які зараз у російських містах намагаються вийти на майдани. І каже, що трохи розуміє чому люди бояться виходити і всі свої біди скидають на правлячу людину, адже так було складено історично та важко від росіян вимагати дорослої та усвідомленої позиції.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Оля Полякова (@polyakovamusic)

“Для цього мають відбутися ті зміни, які пройшла вже наша країна. Тому що ми всі це проходили 2004 року і потім, коли ми мали ще одну революцію, коли ми скидали зі своєї шиї наших правителів і рухалися в той бік, куди ми рухалися. Повинен відбутися перелом у російському суспільстві, щоб люди могли виходити великою кількістю. Якби на вулиці вийшли мільйон людей, то з ними ніхто не впорався б”, — сказала Полякова.

Оля публічно розповіла про те, що війна дісталася до її найближчого кола. “У них є наказ, стріляти на поразку. Росіяни стріляють не лише на військових об’єктах, вони прийшли вбивати”. А також розповіла, як подругу її старшої дочки Маші розстріляли у машині, коли вона їхала зі своєю мамою та молодшою сестрою.

 

Джерело.

Close