facebook

І буде день, коли усе скінчиться. І прокинемось не від звуків сирен, а від славнозвісних вигуків “Слава Україні!”, “Ми Перемогли!”

І буде день, коли усе скінчиться. І прокинемось не від звуків сирен, а від славнозвісних вигуків “Слава Україні!”, “Ми Перемогли!”. В очах кожного будуть сльози, сльози щастя, шалені ридання ейфорії! Ми назавжди стали іншими, ми назавжди зробили крок. Ми – творці нової історії, в якій не буде місця для нас колишніх!

І буде день, коли усе скінчиться…

І прокинемось не від звуків сирен, а від славнозвісних вигуків “Слава Україні!”, “Ми перемогли!”. В очах кожного будуть сльози, сльози щастя, шалені ридання ейфорії, що це нарешті сталося.

Ми візьмемо в руки телефон, і будемо дзвонити, дзвонити, навіть до тих, кого не завжди вітали з днем народження, навіть до тих, на кого ображалися. Будемо дзвонити і казати – повертайся, ми перемогли!!!
З усіх квартир і машин буде горлати Гімн України, або нового треку, який похапцем напишуть наші неперевершені музиканти. Ми будемо вітати незнайомих нам людей, які просто йдуть по вулиці.

Ми зможемо обійняти тих, хто не поруч, і почати втілювати улюблені зараз слова: як закінчиться війна, то ми обов’язково…

Ми назавжди стали іншими, ми назавжди зробили крок. Ми – творці нової історії, в якій не буде місця для нас колишніх!

Слава Україні! Слава ЗСУ. З нами Бог!

Джерело.

Close