facebook

На Рівненщині автобус зіштовхнувся із бензовозом: вже відомо про 27 загuблuх. Фото і відео

Ввечері 3 травня на трасі Київ — Чоп на Рівненщині зіткнулись мікроавтобус, пасажирський автобус та бензовоз. Унаслідок ДТП загинуло 27 людей та ще шістьох травмовано.

Факт аварії підтвердили у Telegram Національної поліції України та зазначили, що трасу наразі перекрито. Зазначається, що ДТП відбулася неподалік села Ситне Дубенського району.

“Наразі відомо про шістьох травмованих. На місце події виїхав начальник поліції області Олексій Камишанський, працює слідчо-оперативна група ГУНП, поліцейські відділення № (м. Радивилів) та Дубенського районного відділу”, – йдеться у повідомленні.

У ДСНС України повідомили, що внаслідок зіткнення почалася пожежа, яку вдалося ліквідувани о 20:35. На місці працювало 24 рятувальники та 6 одиниць техніки.

Як повідомив “Суспільному” начальник Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль, автобус, який потрапив у ДТП, їхав, попередньо, за маршрутом “Харків – Зґожелець”. Він уточнив, що патрульні організували об‘їзд транспорту зі сторони Рівного та Львова.

Як повідомив у Telegram радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, на місці аварії слідчими поліції виявлено 27 останків загиблих.

“З 38 пасажирів автобуса вціліло лише 12 людей. Вижив, але у тяжкому стані перебуває водій бензовозу”, – повідомив Геращенко.

За його словами, загинув також і водій мікроавтобуса “Мерседес Віто”, який за попередньою версією є винуватцем наймасштабнішої трагедії на дорогах України за останнє десятиліття.

Джерело.

Close