facebook

“Дуже гаряче!”: Тіна Кароль поділилася пікантним фото. А не занадто вульгарно?

Популярна співачка Тіна Кароль останнім часом не перестає дивувати фанатів своїми знімками та відео на сторінці в Instagram.

Співачка дуже часто ділиться з шанувальниками не тільки постановочними знімками і яскравими кадрами з фотосесій, але ще й цитатами, роздумами і важливими зауваженнями.

Однак цього разу на сторінці зірки в соціальній мережі Інстаграм з’явився пікантний кадр, на якому артистка вирішила показати себе в неймовірному образі.

Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в чуттєвому і ніжному образі. На фото, яке з’явився в акаунті зірки, вона позує в незвичайному стилі. Її волосся красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж.

Зірка позувала в білій сорочці вільного крою поверх нього. Пікантності, здавалося б, скромному кадру додає приспущена на плечі сорочка. Завершила образ Тіна довгими сережками, ніжним макіяжем і розпущеним волоссям.

Артистка не підписала своє фото, залишила лише кілька іменних хештегів і зазначила посилання фотографа. Шанувальники не залишилися байдужі і засипають компліментами нове фотоТіни Кароль, а також її спокусливий, чуттєвий образ. Фанати просто-таки в захваті від фотографій співачки і її чуттєвості і ніжності, без натяку на вульгарність.

Джерело.

Close