facebook

“Осінь має бути плідною”: Зеленський розповів про подальше посилення України ззовні та зсередини. Відео

У п’ятницю, 1 вересня, президент Володимир Зеленський провів нараду з українськими правоохоронцями. Осінь має бути плідною у питанні очищення держави від тих, хто досі намагається послаблювати її зсередини.

Про це очільник країни говорив у щоденному традиційному зверненні до громадян, опублікованому в Telegram. Також цього дня президент провів засідання Ставки щодо ситуації на фронті (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини). obozrevatel.com

“Багато різних нюансів, багато різних деталей. Ключове – дати нашим воїнам іще більше необхідного для наступальних операцій, для розмінування, для евакуації поранених бійців. Кожен з учасників Ставки чітко розуміє, що повинен робити”, – запевнив лідер держави.
Також він повідомив, що взяв участь у роботі представницького італійського форуму “Амброзетті” – одного з ключових європейських майданчиків для напрацювання політики.

“Подякував Італії за всю надану підтримку. Та закликав ніколи не відмовлятися від нашої природної сили – сили всього вільного світу. Сили діяти разом. На повну. Заради наших спільних інтересів. Так само, як ми діємо вже 555 днів повномасштабної війни”, – наголосив Зеленський.

Найбільш емоційною подією для президента, як і для всього народу, сьогодні став початок навчального року в українських дітей.

“Більш як 3 мільйони 700 тисяч українських дітей сьогодні розпочали новий навчальний рік. Більшість – в Україні. Більшість – в офлайн або змішаному форматі, коли все ж таки зберігається соціальна взаємодія між дітьми”, – зазначив глава держави.

Він запевнив, що влада робить усе для того, щоб усі наші навчальні заклади могли повернутися до нормального формату роботи.

“Програму створення укриттів буде реалізовано. І свободу повернемо на всю нашу землю. Усмішка кожної дитини сьогодні, кожна квітка, яку діти принесли до школи, кожен урок, який сьогодні провели українські вчителі, і кожна мрія, яка виникла сьогодні в українських дітей, – усе це докази того, що Україна точно витримає. Життя триває”, – зазначив Зеленський.

 

Джерело.

Close