facebook

Нарешті пригріє до +18: Синоптик Діденко дала сонячний прогноз на вихідні

Наталка Діденко розповіла, якою буде погода на вихідні 22,23 квітня.

Відома в Україні синоптик Наталка Діденко спрогнозувала погоду на вихідні – 22 та 23 квітня. За її словами хоч і буде значно тепліше, дощі не полишатимуть територію України.

“22-23 квітня у більшості областей України протягом дня стовпчики термометрів піднімуться до +12+18 градусів. Лише завтра у східній частині, на Полтавщині та Запоріжжі буде свіжіше, +9+12 градусів”, – зазначає синоптик.

За словами Діденко, дощі пройдуть у суботу помірніші на Лівобережжі – Чернігівщині та Сумщіні, на решті території — місцями невеликі, із проясненнями.

У неділю переважна частина України нарешті опиниться у сухому повітрі. В неділю також проходитимуть дощі, але не пощастить тільки у східних регіонах, Запоріжжі та Криму.

“У Києві в суботу без істотних опадів, у неділю — суха погода. Сонце – буде. Температура повітря у столиці 22-го квітня вночі +7, вдень +15 градусів. У неділю вночі вже навіть потепліє до +8+10, а вдень до +15+17 градусів”, – пообіцяла Наталка Діденко.

Синоптик нагадала, що на ці вихідні припадають поминальні дні, коли слід впорядкувати на могилах своїх померлих рідних, близьких, молитись і згадувати.

Наталка Діденко зазначила, що у кожного регіону свої звичаї святкувати ці особливі дні, тому не варто засуджувати, а краще провести ці дні в молитві та пам’ятати наших близьких, які пішли в інші світи. Адже пам’ять та повага до тих, кого вже нема — запорука совісного, правильного і світлого нашого і теперішнього, і майбутнього життя.

“Головне, щоб ця пам’ять завжди була з нами, щоб ніколи не були українські цвинтарі в бур’янах, пусткою”, – зауважила Наталка Діденко.

Джерело.

Close