facebook

Перемога України, розпад росії та зміни у політиці: Що принесе нам 2024 рік Дерев’яного Дракона та як його відзначати

Літо 2023 року добігає кінця, а це означає, що багато хто поділятиметься на 2 табори: осіннє свято Хелловін, що очікують, і більш траїційних новорічних ждрунів.

Останні з подвійною силою почнуть штрудувати інтернет у пошуках традицій зустрічі 2024 року. Ми вирішили допомогти їм, адже редакція Знапй.ua теж з нетерпінням чекає на Новий рік. Почнемо з того, що 2024 рік буде роком під заступництвом Зеленого Дерев’яного Дракона. Давайте ознайомимося з детальною характеристикою того, що нас чекає вже через 4 місяці.

У китайській астрології Дракон символізує владу, силу та перетворення. Рік Дракона завжди асоціюється з глобальними переміщеннями, і 2024 року Зелений Дерев’яний Дракон принесе особливі зміни у політиці, економіці та культурі. Звичайно ж, ми, як і всі українці, ставимо на перемогу нашої країни над російськими окупантами та розпад росії, що суттєво вплине на політичну карту світу.

Люди, народжені в рік Зеленого Дерев’яного Дракона, мають характер вождя. Вони часто виступають новаторами та ризикованими гравцями життя. Рішучі та благородні, вони прагнуть влади, свободи і багатства. Їхня непередбачуваність і любов до акторського мистецтва роблять їх центром уваги в будь-якій обстановці.

Як зустріти рік Зеленого Дерев’яного Дракона
Для залучення підтримки Зеленого Дерев’яного Дракона в 2024 році, потрібно дотримуватися певних традицій:

Оформлення будинку. Основними кольорами року є зелений та бірюзовий. Оформіть свій будинок відповідно до цих відтінків, щоб залучити позитивну енергію Дракона.

Символіка. Купуйте талісмани або статуетки у вигляді дракона. Це зміцнить зв’язок із символом року та допоможе вам освоїти його енергію.

Зелені та дерев’яні предмети. Для посилення зв’язку з Драконом, оточіть себе зеленими та дерев’яними предметами. Це може бути щось таке, як дерево бонсай або навіть меблі з натурального дерева.

Живлення. Почастуйте Дракона рибними та м’ясними стравами, а також солодощами, оскільки він відноситься до “ласунів”. Підтримайте його апетит шоколадом, тортиками та вафлями.

Джерело.

Close