facebook

Учениця під час бійки зірвала із вчительки труси та оголила її сідниці: Як усе закінчилось (фото 18+)

Вчителька розповіла, що ніколи з подібним не стикалася.

У школі Північної Кароліни США учениця напала на вчительку. Учасниці бійки тягали одна одну за волосся та лупцювали, через що педагогиня залишилася без трусів.

Про це пише dailystar.co.uk.

Вчителька на заміні Ксав’єра Стіл під час уроку конфіскувала в учениці мобільний телефон. Через це школярка напала на викладачку. Вона тягала її за волосся, лупцювала, згодом вони впали на землю. Через інтенсивну бійку із вчительки навіть упали спідниця та труси.

Інцидент, який стався 17 квітня, зняли на відео та опублікували в соцмережах. Після цього ці кадри стали вірусними.

Реакція на відео була неоднозначною: дехто захищав Стіл, а дехто підтримував ученицю, стверджуючи, що вчителька перегнула палицю.

Після скандалу педагогиня опублікувала нове відео, заявивши, що за всю свою викладацьку кар’єру вона ніколи раніше не піддавалася подібним нападам з боку студентів.

“За всі свої 22 роки роботи я ніколи не відчувала того, що пережила того понеділка. На мене ніколи не нападали молоді люди. Я люблю молодь. Саме тому я працюю з ними. Ця дівчина напала на мене, і вона хотіла крові”, – сказала Ксав’єра Стіл.

Після інциденту вчителька розповіла, що більше не викладатиме. Небайдужі люди зібрали для неї 10 тисяч доларів допомоги.

Джерело.

Close