facebook

“РФ відмовиться від окупованих територій”: Астролог назвала точний місяць закінчення кривавої бійні

Астролог Ангеліна Вакуліна склала гороскоп для України і назвала місяць закінчення бійні з окупантами.

Війна в Україні триватиме, але українські захисники можуть зовсім скоро відбити окуповані території. Як розповіла астролог Ангеліна Вакуліна, РФ незабаром сама відмовиться від захоплених територій.

“Головна подія, яку ми всі чекаємо – перемога України. Це незмінно, незважаючи на будь-який хід війни. Україна переможе 100%. Яким чином закінчиться війна? Все буде дуже несподівано. Найімовірніше – це буде зміна влади в РФ, а укладення договору буде з іншою владою”, – говорить астролог, передає Главред.

РФ віддасть всі території України і Крим
“У Росії буде поділ території, громадянська війна і частина території може відійти Китаю. Будуть виплачені компенсації України. Росія відмовиться від раніше окупованих територій України, в тому числі і Криму”, – додала астролог.

Контрнаступ ЗСУ – прогноз
Астролог зазначає, що “все літо будуть звільнятися наші території”.

“Буде дуже успішно. Паразит буде вигнаний. Карта географічної України залишиться цілісною. Цей рік (2023 – ред.) про швидкість. Це стосується і наших особистих подій, і світових подій. У РФ можна буде восени спостерігати перевороти, революції і все вказує на те, що йде зміна влади”, – додала Вакуліна.

Хто така Ангеліна Вакуліна
Ангеліна Вакуліна – астропсихолог і таролог. Довгий час практикує астро і нео психологію, таро і багато інших інструментів для пізнання себе, йдеться на сайті астролога. Вона часто робить прогнози для України і щодо війни з Росією.

Що чекає Україну в 2024 році
“Гороскоп для України з 2024 року дуже сприятливий. Він про проголошення своїх територій, буде багато святкування і вкладень в нашу країну. Варто дочекатися закінчення бойових дій. В Україну вкладатимуть, спонсоруватимуть, відновлюватимуть. Будуть дуже багато країн допомагати, деякі країни зіграють вирішальну роль. З наступного року наша країна входить в чудові астрологічні транзити, які я переглянула і в астрології, і в таро”, – зазначила астролог Главреду.

Бої за Бахмут – чого очікувати
“Бахмут – це один з найважчих напрямків Сходу. Агресор створив ілюзію, у них немає сил утримувати оборону. Ситуація там дуже сильно б’є по репутації нападників. На жаль будуть втрати, але місто повернеться до складу України”, – прогнозує астролог.

Джерело.

Close