facebook

“Запахне розгромом Росії”: Астролог назвав доленосну дату для України в травні

Україна буде під переможним впливом Юпітера, запевняє Влад Росс.

Травень 2023 року стане багатим на події не тільки для деяких знаків Зодіаку, а й для всієї України.

В інтерв’ю Главреду астролог Влад Росс розповів, що важливою подією місяця буде перехід 16 травня планети великого щастя і удачі Юпітера на знак Тельця, який є егрегоріальним знаком України.

“Україна буде під переможним впливом Юпітера. Майбутня перемога нашої країни вже підкріплена зірками, і після 16 травня відчутно запахне розгромом Росії”, – стверджує астролог.

Також він підкреслив, що Юпітер знаходиться в одному знаку Зодіаку приблизно рік.

“16 травня 2023-го він покине знак Овна, через що в житті представників цього знака закінчиться період успіху, правда, ще деякий час їх чекає удача у фінансових справах. А ось у Тельців в зв’язку з переходом Юпітера в їх знак все тільки починається, тому представників цього знака чекає приголомшливий рік. Юпітер залишатиметься в Тельці до 24 травня 2024 року”, – підсумував Росс.

Раньше астролог Влад Росс назвав вдалі дні квітня-травня для ЗСУ. У квітні та травні 2023 року Збройні Сили України зможуть досягти блискучих результатів у боротьбі з російськими окупантами, і для успішних дій українських захисників буде кілька вкрай сприятливих періодів до початку літа.

Нагадаємо, раніше астролог, хіромант і фахівець системи архітектурного планування Васту-шастра Володимир Бадіян вказав найуспішніші дати для контрнаступу ЗСУ. За його словами найсильнішим місяцем для здійснення контрнаступу українських військ є квітень цього року. При цьому найкращими датами для руху вперед наших захисників є 21-22 квітня, а також частково 5 квітня.

Що варто враховувати читачеві
Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.

Close