facebook

“Російські війська почнуть відступати”: астролог назвав важливу дату для України

Астролог підкреслив, що 5-10 травня Збройні сили України можуть здивувати країну-агресорку Росію.


Знаковою подією травня стане місячне затемнення, яке відбудеться, коли з’явиться повний Місяць, 5 травня. Затемнення буде напівтіньовим, а, значить, його складно буде побачити неозброєним оком, без телескопа. Втім, це добре, оскільки ніякого “кривавого затемнення”, як було би при повному затемненні, не буде, тому не буде і великої крові. У цей час українським військам щаститиме, а російські – почнуть відступати. Про це в інтерв’ю Главреду розповів відомий астролог Влад Росс.

Як зазначив астролог, поблизу цього затемнення можливі несподівані події, які висвітлять для кожного з нас важливу мету. Не виключено, що такі події можуть відбутися і раніше, але в період затемнення вони якимось чином дадуть про себе знати.

“Наприклад, кульмінації контрнаступу ЗСУ, який почався, як я і передбачав, 20 квітня, в день сонячного затемнення (з просування на лівому березі Херсонської області), можна чекати поблизу місячного затемнення. Зараз українські війська зачаїлися, ведуть розвідку боєм, виявляють слабкі місця противника, десь переходять на лівий берег Дніпра, і вже після 5 травня почнеться активна фаза дій ЗСУ. Також під час повні у травні стабілізується погода, підсохне земля, що дасть змогу важкій техніці просуватися, зокрема, танкам”, – розповів Росс.

За його словами, 5-10 травня ЗСУ можуть здивувати Російську Федерацію. Наприклад, у цей час може бути запущено безліч дронів, і тоді – стережіться, Крим, Керченський міст, Валдай, Московська резиденція Путіна, Санкт-Петербург і Урал із його відомим заводом з виробництва танків.

Астролог підкреслив, що місячні затемнення завжди повертають нас до тем і подій, які важливо завершити або переосмислити. Це обіцяє не нові події або серйозні зрушення, а емоційні трансформації кожного з нас. Тому в першій декаді травня потрібно згадати про минуле, повернутися до чоловіка або дружини.

Також це затемнення не буде вершити долі народів, а впливатиме на долю кожної конкретної людини: якщо у когось воно буде в домі здоров’я, це буде означати, що цій людині не можна робити поблизу затемнення ніяких операцій; якщо в домі грошей – будуть складні ситуації у фінансових справах; якщо в домі кар’єри – потрібно чекати великих професійних змін.

“Вісь Скорпіон-Телець переважатиме в дні поблизу затемнення травні. Через це наприкінці весни можуть валитися фінансові ринки, а біткоїн, навпаки, може злетіти вгору. Поблизу затемнення можливі важливі фінансові ризики. Особливо на це слід звернути увагу Скорпіону: він може домогтися фінансового успіху, якщо не побоїться ризикувати в дні затемнення. А от Телець у ці дати може опинитися в мінусі. У будь-якому випадку в дні поблизу затемнення не потрібно боятися втрат, оскільки втратити в цей час можна буде лише те, що не призначалося вам долею, і це буде важливим для подальшого зростання і розвитку. Тому в цей час можна сміливо позбуватися старих речей і викидати мотлох”, – зазначив Росс.

Джерело.

Close