facebook

“Путін може влаштувати сюрприз”: астролог спрогнозував важливі події серпня

Як зазначив Росс, 21-25 серпня Меркурій буде статичним, тому буде складна ситуація.

Протягом майже всього серпня 2023 року Марс буде рухатися знаком Діви. Марс – це планета війни, а Діва – знак дрібних перемог. Цього місяця навіть дрібні перемоги будуть сприйматися як величезне досягнення. При цьому не можна буде досягти великих перемог при Марсі в Діві. Однак кожен пройдений кілометр і кожні подолані 100 метрів будуть дуже важливими на фронті. Вони стануть запорукою для великого прориву у вересні. Про це в інтерв’ю Главреду розповів відомий астролог Влад Росс.

“Марс у Діві також дає акуратність, уважність, працьовитість і поступове просування. Серпень буде сприятливим періодом для просування власної роботи, діяльності. Якщо хтось не хоче відпочивати, то час буде чудовим для копіткої рутинної роботи”, – розповів астролог.

За його словами, Марс у Діві дуже сприятливий для роботи, набору нових співробітників, пошуку ділових помічників і партнерів. Роботодавці повинні розуміти, що своїх кращих працівників вони знайдуть не у вересні, а в серпні. Адже вже 27 серпня Марс перейде в Терези, а це буде не найкращий час, щоб набирати персонал.

Астролог підкреслив, що відкривати нову справу краще у вересні, тоді як у серпні краще не починати ніяких нових проєктів.

“16 серпня буде гармонійний транзит Марса та Урана. Тому 15-17 серпня, особливо в день молодика 16 числа, можуть народитися ідеї про організацію нового бізнесу, прийде розуміння нових можливостей, з’явиться бажання зробити щось нове, революційне”, – сказав він.

Як зазначив Росс, 21-25 серпня Меркурій буде статичним, тому буде складна ситуація. У цей час не можна підписувати жодних важливих документів. У ці дні Марс стане навпроти Нептуна в Рибах, збиваючи з пантелику і підказуючи неправильні шляхи вирішення. У цей період можна припуститися грубих помилок.

Водночас після 21 серпня потрібно постаратися не ухвалювати важливих рішень, не починати важливі і відповідальні справи.

“Якщо на ці дати у вас куплені квитки, їх краще здати і нікуди не їхати, тому що будуть дуже складні ситуації. У цей час Путін може влаштувати Україні чорномагічний сюрприз, пов’язаний із Чорним Місяцем, який якраз у 20-х числах серпня йтиме по стелліуму планет (це комбінація трьох або більше планет, які зустрічаються разом у знаку зодіаку або в домі, – ред.) в натальній карті України. В цей час можливі обмани, неправильна інтерпретація ситуації, перешкоди на шляху і різного роду непорозуміння. Більше того, не виключено, що поблизу цього транзиту Марса можуть активізуватися шахраї та аферисти, тому не можна укладати ніякі важливі домовленості”, – зауважив астролог.

Він підкреслив, що фінансові питання в серпні-2023 будуть вирішуватися складно. Будь-які фінансові домовленості, досягнуті цього місяця, можуть мати вкрай негативні наслідки.

“З іншого боку, серпень сприятливий для вирішення питань, які тягнуться з минулого. Наприклад, якщо в юності у вас із кимось були романтичні стосунки, в серпні буде найвдаліший час, щоб зустрітися знову і закохатися повторно – на вас чекатиме любов, щастя і процвітання. А от усе нове, що пов’язано з фінансами і любов’ю, в серпні не складеться. Будь-яка нова людина у вашому житті буде ілюзією”, – зауважив Росс.

За його словами, 13 серпня відбудеться нижнє поєднання Венери і Сонця, яке завжди з’являється в середині ретроградного шляху. Поблизу 13 серпня буде прекрасний час для відновлення шлюбних стосункців, любові і відносин із діловими партнерами. Все, що раніше було зруйновано, поблизу 13 серпня можна відновити.

“Також потрібно розуміти, що вже після 6 вересня Венера вийде з ретроградності, і тоді відновити ділові або любовні стосунки вже буде складно”, – додав Росс.

Хто такий Влад Росс
Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Джерело.

Close