facebook

Астролог налякала прогнозом на травень 2023-го: вибухи, теракти та катаклізми

Також вона розповіла, що ведичні астрологи напророкували смерть Путіна у травні: розкрито подробиці


Ведичні астрологи прогнозують, що саме у травні може статися смерть високопоставленого чиновника в Росії. Про це розповіла астролог Валентина Віттрок, ймовірно, маючи на увазі кремлівського диктатора Володимира Путіна.

“Оскільки до 5-го травня людство ще перебуває у “коридорі затемнень”, то фатальність має місце у житті суспільства апріорі”, – зазначила вона.

За її прогнозом, перша половина травня 2023 року буде неспокійною і досить ірраціональною. Особливо небезпечним буде 5 травня, день місячного затемнення:

“5-го травня місяць у Скорпіоні сам по собі чреватий емоційним збоєм, але у місячне затемнення він ще більше підсилює ірраціональне: підвищена криміногенна обстановка, агресивність. Місячне затемнення відбудеться о 17:24 за Гринвічем у 15-му градусі Скорпіона, градусі Аватара. Чорний Місяць цього дня зі знака Лева формує до затемнення напружені аспекти, це тема влади, гордині і узурпації. 5 травня у цей день відбувається максимальний прояв сили. Уран знаходиться поруч із Сонцем у знаку Тільця може спровокувати потужні природні катаклізми, вибухи, техногенні аварії”.

Також Віттрок відзначила 19 травня, коли відбудеться молодик, попередивши про терористичні акти, заколоти і масштабні природні катаклізми.

А з 21 травня Марс перейде у знак Лева, і, за прогнозом астролога, почнеться період помпезності, військових парадів, контрнаступу, напускної важливості.

Раніше відома карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі розповіла, що російський диктатор Володимир Путін хворіє, про що свідчить його енергетика.

Джерело.

Close