facebook

“Там жорстко… Люди добрі, їдьте звідти!” Відома учасниця “Битви екстрасенсів” дала погноз на травень

Переможниця 15-го сезону шоу “Битва екстрасенсів” Яна Пасинкова закликала українців терміново залишити один регіон. Так, таролог спрогнозувала серйозні зміни на полі бойових дій у травні 2023 року.


Таролог та переможниця 15 сезону наймістичнішого проекту країни “Битва екстрасенсів” з Дніпропетровська Яна Пасинкова розповіла, які події очікують на Україну в травні 2023 року.

Так, на думку таролога, в останній місяць весни українці отримають багато сумних новин. Яна Пасинкова каже, що бачить “темні часи”, які зазвичай бувають перед світанком.

 

Своїм пророцтвом таролог поділилася для YouTube-каналу “Прогноз”.

“У перші тижні травня сумно. Чекатимемо сумних новин. Але це такий, знаєте, найтемніший час, як кажуть, перед світанком”, – зазначила Пасинкова.

Також вона розповіла, що відбуватиметься на території тимчасово окупованого Криму. Таролог стверджує, що там буде особливо “спекотно”. Вона закликає українців тікати із півострова.

“Там жорстко… Військові дії. Люди добрі, їдьте звідти! Там буде жарко у травні. Дуже жарко… Крим буде поділено на дві частини: військова частина та невійськова частина. Військова частина укомплектовуватиметься технікою та людьми”, – пояснила Яна.

Крім того, на думку езотерика, можливим є “непередбачений світ”. Проте вона не уточнила, за яких обставин його буде укладено.

Таролог вважає, що захисники України мають “гідний план”, проте вона нічого не про це говоритиме. За словами Пасинкової, про ситуацію на фронті краще нічого не розповідати.

“У ЗСУ є гідний план. Нехай погода сприятиме – і все буде добре. І взагалі, менше потрібно розповідати про наш наступ. Потрібно помовчати, почекати, а потім порадіти. Ось такий план… Буде несподівана пропозиція світу. Незрозуміло чому, але мені випадає”. “Несподіваний світ”. Одним днем. Господи, нехай так і буде. Довгих переговорів не буде”, – наголосила переможниця 15-ї “Битви екстрасенсів”.

Джерело.

Close