facebook

“Буде багато жертв”: РФ готує жорсткі теракти: Коли і де, небезпечні міста по 9 травня

У подібних терористичних актах РФ може задіяти своїх окупантів, які переодягнулися у форму ЗСУ.

Росія готує терористичні акти на своїй же території. Вони можуть імітувати навіть захоплення заручників. Про це заявила таролог Наталія Борисенко.

Такі провокації Кремль може влаштувати на північному кордоні України. При цьому він може застосувати російських окупантів, які переодягнулися у форму ЗСУ.

В результаті подібних терористичних актів може бути багато жертв.

“Це вже було неодноразово. Вони вже це пробували і у них нічого не вийшло. Вони будуть робити щось інше. Має статися щось серйозне з багатьма жертвами. Це буде відбуватися тривалий час — протягом цього місяця найближчі 20 днів”, – сказала Борисенко.

Прогнози астролога!

З 1 травня в Україні буде дуже неспокійно. Як каже астролог Ангеліна Вакуліна, агресор планує розгойдати паніку серед українців.

“Будуть прильоти з жертвами. По можливості спускайтеся в укриття, хоча б наступні 2 тижні”, – сказала Вакуліна, передає Главред.

Астролог попереджає, що наступні 14 днів для України напружені, і окупанти не будуть упускати можливості влаштувати заміс.

“Ці 2 тижні посилюють загрозу з повітря і води. Також можливі пошкодження інфраструктури. Не залишайтеся без зв’язку. Заряджайте телефони, ліхтарики, тримайте гроші і документи в одному доступному місці”, – попередила астролог.

Хто така Ангеліна Вакуліна
Ангеліна Вакуліна – астропсихолог і таролог. Довгий час практикує астро і нео психологію, таро і багато інших інструментів для пізнання себе, йдеться на сайті астролога. Вона часто робить прогнози для України і щодо війни з Росією.

Вакуліна додає, що настає період тиску, який легко перетворюється на великі конфлікти.

“Це стосується соціуму, країн і кожної людини зокрема. Зараз багато процесів і ситуації почнуть посилюватися, бути більш складними за структурою, а в якихось моментах – небезпечними”, – говорить вона.

Гороскоп по містах України на травень – що чекає
Астролог зазначає, “по всій Україні підвищена небезпека обстрілів перші 2 тижні травня”.

  • Харків, Луганська та Донецька області – з 1.05 по 9.05 – дуже небезпечний період. Астролог каже, що можуть наноситися несподівані удари.
  • Дніпро. “Карти дуже тривожні. Потрібно бути особливо уважним в найближчі дні до тривог”.
  • Суми. “Потрясе дуже. Буде голосно, частково відіб’ють. Велика ймовірність масових прильотів”.
  • Умань. “Будуть гучні два тижні по всій країні”.
  • Миколаїв. “Кілька тижнів є небезпека обстрілів з моря з жертвами в мирному населенні”.
  • Одеса. “Загроза з боку води. Але ППО готове. Ворог готує потужну провокацію, з метою залякування населення. Цілий план розробили”.
  • Запоріжжя. “Будуть обстріли. Загроза знову з повітря. У місті є заслані козачки, здають позиції. Ні наступу, ні окупації не бачу. Місто в обороні”.
  • Київ. “Буде багато страшних вкидань перед 9 травня. Але це більше маніпуляція і погрози з боку РФ. Загроза є, але не критична. ППО впорається”.

 

Джерело.

Close