facebook

“Якою треба бути в*ратою б*длотою”: Лариса Ніцой звернулася до воїна ЗСУ з претензією

Лариса Ніцой поділилася скандальною публікацією у Facebook, що стосується воїна ВСУ.

Відома письменниця, активістка та популяризатор української мови Лариса Ніцой продовжує дивувати громадян скандальними ситуаціями.
У соціальній мережі Facebook жінка розповіла про вступ бійця ЗСУ до відділення реабілізації — молодого хлопця, високого, стрункого, зі шкільною особою.

Незабаром до нього підходить фельдшер, щоб забрати його до палати.

“Поруч із диваном відзначаю великий плямистий рюкзак. Військовий бере його, йде за фельдшером. Я якраз проходжу повз”, – пише Лариса Ніцой.

І, як виявилося, він забув телефон на дивані, тож письменниця крикнула йому услід про це. Повернувшись, хлопець сказав: “Спасибо”. І після цього сталося саме те, що розгнівало сотні українців у коментарях.

Лариса Ніцой, звичайно, подала йому телефон, але не змогла не прокоментувати те, що він подякував їй, використовуючи російську мову.
“Українці кажуть “дякую”. Ось я вам вдячна за захист. А за мову орків – ні. Ви кажете, як вони. Навіщо вам вона (мова)? Залишайте її в окопах. Говоріть як українець”, – пише Ніцой.

“Це якою треба бути всратою б*длотою, щоб доколупатися до військового”, “Шкода, що ніхто не втащив за таку пред’яву. Психічне здоров’я в боротьбі за мову ви втратили давно – це факт”, “Курка тупа. Такі як ти та Фаріон граєте в унісон московській пропаганді”, – пишуть користувачі у коментарях.

Джерело.

Close