facebook

Чоловік страждає від сотні оргазмів на день після травми: що з ним сталося

Через PGAD він намагається не виходити з дому.

 

Американець Дейл Декер відчуває близько 100 оргазмів на день, кожен з яких неприємний.

Про це пише dailymail.co.uk.

Мешканець штату Вісконсін страждає на рідкісний розлад постійного генітального збудження (PGAD). Він став першою людиною, яка розповіла про свій досвід.

Так, Декер поділився, що цей стан виник 2012 року після травми спини, яка призвела до пошкодження тазового нерва.

Чоловік не виходив з дому протягом багатьох років, побоюючись, що він зазнає бентежного публічного оргазму, що змушував його згинатися від дискомфорту.

“Уявіть, що ви стоїте на колінах на похороні свого батька поряд з його труною, прощаєтеся з ним, а потім отримуєте дев’ять оргазмів просто там. Поки вся твоя сім’я стоїть за тобою. Це змушує вас ніколи не хотіти іншого оргазму, поки ви живете. Також це сталося зі мною в продуктовому магазині, і коли все закінчилося, близько 150 людей дивилися на мене — навіщо виходити з дому, коли щось подібне може статися”, – розповідав чоловік.

Дейл зізнався, що PGAD позбавляє його можливості забезпечувати сім’ю. А дружина чоловіка поділилася, що цей стан змушував їх час від часу спати в різних ліжках, і вони не займаються сексом.


Дейл Декер з дружиною / Фото: dailymail.co.uk
Справжня кількість людей, які страждаючих на PGAD, невідома. Дослідники кажуть, що це може торкнутися одного відсотка населення.

Точна причина стану невідома, хоча були деякі повідомлення, що передбачають, що причиною може бути препарат для лікування симптомів хвороби Паркінсона, що називається разагілін.

Інше дослідження показало, що цей стан може бути викликаний кістами Тарлова, заповненими рідиною мішечками, що виникають в результаті травми, що зазвичай виявляється в нижній частині хребта на так званому корінці крижового нерва. Ці нерви отримують електричні сигнали від мозку та передають ці інструкції сечовому міхуру, товстій кишці та геніталіям.

У дослідженні 2012 року, опублікованому в Journal of Sexual Medicine, використовувалися результати МРТ, щоб показати, що понад 66 відсотків жінок, які мали симптоми PGAD, також мали кісту Тарлова.

Лікування PGAD варіюється у кожному конкретному випадку, але може допомогти фізіотерапія, спрямована на зміцнення тазового дна, а також сеанси з сексопатологом.

Джерело.

Close