facebook

Жінка з 3 років прикута до крісла і вирішила втратити цноту в 43: чоловік погодився з 9 тисяч гривень

Жінка пересувається в інвалідному візку з трирічного віку, у неї діагностували запалення спинного мозку, що вплинуло на її особисте життя.

Жінка-інвалід, прикута до інвалідного візка, розповіла, що найняла професіонала, щоб позбавити її цноти у 43 роки.

Австралійка на ім’я Мелані пересувалася в інвалідному візку з трирічного віку, у неї діагностували запалення спинного мозку. Під час пандемії коронавірусу вона вирішила, що вперше хоче, щоб до неї торкнулися немедичним способом після розмови зі своїм співробітником служби підтримки, який розповів, що колись був секс-працівником. Вона знайшла ескорт на ім’я Чейз в Інтернеті і вирушила до його квартири, щоб позбутися незайманості.


“Коли я вийшла з крісла з електроприводом і мій працівник служби підтримки пішов, ми були тільки вдвох. Я гадки не мала, що на мене чекає”, – сказала вона.BBC. – Це був перший раз, коли я була гола перед чоловіком, за межами лікарні».

Говорячи про своє ставлення до любові та близькості до зустрічі з Чейзом, Мелані сказала: ” Я просто подумала, що якщо це станеться, то це станеться”.

У Західній Австралії, де мешкає жінка, ескорт-агентства легальні, і їхнє побачення було абсолютно чесним.

“Я знала, що недостатньо добре розуміюся на сексі, і почувала себе абсолютно приголомшеною експертом, який стояв переді мною, – сказала вона. – Я експерт з інвалідності, а Чейз уявлення не мав. Зрештою ми посміялися над невіглаством і наївністю один одного. Через дві години ми стали найкращими друзями”.


Мелані, фото із соцмереж
Сталося так, що Мелані розважалася та виявила, що її ноги “скидаються з ліжка” під час акту. Вона сказала, що після цього їй часто потрібний сеанс фізіотерапії, щоб освіжити її кінцівки.

Чейз сказав, що його пріоритетом було “створення безпечного гостинного простору, де вона тримає все під контролем”.

Він визнав, що його 48-годинна ставка обчислюється тисячами, а погодинна ставка становить 211 фунтів стерлінгів (приблизно 9740 гривень).

“Важко не закохатися в Чейзі, – зізнається Мелані. – Але я маю нагадувати собі, що це професійні відносини”.

Мелані та Чейз зустрічаються з січня. Проте вона шукає справжні стосунки у додатках для знайомств.

Джерело.

Close