facebook

У селі невідомі вкрали вагітну корову та познущалися з неї: Прив’язали до трактора і тягнули дорогою

В Хмельницькй області зловмисники вкрали корову, прив’язали її до трактора і намагалися втекти. Коли знесилена тварина впала на землі, деяку відстань її ще тягнули по землі, пише ТСН.

Місцевий мешканець Ярослав їхав на роботу. Неподалік дороги чоловік помітив корову, яка лежала знесиленою. Чоловік спершу подумав, що тварина відбилася від пасовища і їй стало зле. Став шукати власників. Телефонував у найближчі села, проте господарів знайти не вдавалося.

“Знайшов корівку, коли їхав на роботу через польову дорогу. Проїжджав і помітив, що вона лежить біля поля. Зупинився. Я думав, може, вона з пасовища прийшла. Може, прихворіла і їй погано. Хотів зігнати, а вона не підіймалася. Тоді зрозумів, що вона сама не підійметься і не піде. Став дзвонити в найближчі села, щоб знайти власників. Питав, чи ніхто не шукає корову. Тоді сфотографував тварину і опублікував фото у місцевих пабліках у Facebook. Так і знайшлися власники”, – каже Ярослав.

Як виявилося, невідомі хотіли викрасти з різних господарств чотирьох корів. Їх прив’язали до трактора. Три тварини нібито відчепилися і втекли. Одна залишилася – саме та, яку знайшли знесиленою на узбіччі.

Сліди на дорозі свідчать про те, що якийсь час тварину просто тягнули землею. Пізніше виявилося, що корова вагітна. На щастя, тварину вдалося врятувати. Її оглянули ветеринари.

Згодом у полі виявили і трактор, який поламався. А в його кабіні знайшли три ноутбуки із зарядними пристроями до них. Селяни припускають, що їх могли викрасти з місцевої школи.

Джерело.

Close