facebook

Школярі знайшли вдома зброю і поцілили нею в груди товаришу: в якому стані дитина

Троє учнів однієї із загальноосвітніх шкіл Шевченківського району Львова після уроків пішли додому до одного із них. Вдома підлітки знайшли зброю та поцілили в груди одному із друзів. Школяр потрапив до лікарні з відкритим вогнепальним дробовим пораненням грудної клітки. Про це повідомили у Першому ТМО.

«Загальний стан залишається важким, але стабільним. Учора було проведено оперативне втручання: зашито травмовану легеню, видалено два ребра», – зазначили у лікарні.

Станом на зараз хлопець перебуває в медикаментозному сні на штучній вентиляції легень. Його життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, що вчора, 31 травня, о 16:30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що під час виїзду на виклик у квартирі одного з будинків на вулиці Шевченка у Львові він виявив 14-річного хлопця з вогнепальним пораненням грудної клітини.

Попередньо встановили, що потерпілий прийшов у гості до свого однокласника. Коли хлопці розглядали батькову помпову рушницю, пролунав постріл: підліток отримав поранення, його госпіталізували. Зброю, з якої був здійснений постріл, правоохоронці вилучили.

Джерело.

Close